Being in Love, by Chungmi Kim

Îndrăgosteală

Trezită din vis, mă ghemuiesc
şi mă răsucesc. Trandafirii de pe masă
zâmbesc şi cuvintele tale înfloresc.
Trandafirii de Valentine’s Day.

Ca într-un film
gânduri despre tine se desfăşoară
cu fiece moment.

Aud nedesluşit
cum iei cu lingura cereale,
jetul de apă de la duş,
zumzăitul maşinii de ras electrice
ca un cântec de greier.

Paşii tăi venind şi ieşind din dormitor.
Buzele tale atingându-mi uşor obrazul.
Şi sunetul uşii inchise.

În lumina ta
adorm la loc sub pătura caldă
fericită ca un copil.

Când mă trezesc
pe masa din bucătărie găsesc jumătate
de grepfruit tăiat şi feliat cu grijă.
Un astfel de gest drăgăstor e o piatră de hotar
pentru fericirea mea nou descoperită.

1 comment:

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!